sâmbătă, 20 august 2011

Fata in fata

Pe Valea Sesii in Apuseni de o parte au ramas catunele specifice Apusenilor, iar pe cealalta parte se vede imensa halda de steril de la exploatarea de cupru Rosia Poieni. Iar legatura intre cele doua lumi se face prin lacul de decantare ce a inghitit satul Geamana.9 comentarii:

geanina spunea...

Superb!

fly2sky spunea...

Superbe imagini.locuri tare dragi mie :)

Serban spunea...

Va multumesc, Geanina, fly2sky! Ma bucur atunci ca le-ai putut "vedea" si prin ochii mei ;)

fly2sky spunea...

Aproape sa nu le recunosc ..am ramas placut impresionata de ce a iesit :)..felicitari! si mai astept..merita zona..si nu se stie ce o sa ramana din ea..

Serban spunea...

Da... cum am zis deja si altundeva (pe facebook), o sa revin la iarna, dar pentru ca vreau sa umblu pe partea dinspre varful Poienita. Altfel reveneam in toamna, dar deja am altele in plan.

Chris Rete spunea...

Un lucru am remarcat in acest weekend cand am trecut prin valea Holhorii. Nu exista gunoaie pe apa desi acesta nu este potabil. Oamenii de acolo isi respecta imprejurimile. Impresionant! Impresionant cand te gandesti ca toata valea Ariesului e impodobit de Craciun.

Serban spunea...

Nici eu nu am vazut gunoaie cat am venit de la Detunate pana pe dealul unde am stat. Dar in acelasi timp nici nu mai este multa lume acolo, turisti prea putini, poate jos la lac, acolo nu am mai coborat. Voi reveni iarna in zona, mai am de "explorat" niste locuri pe acolo.

Chris Rete spunea...

Cum e la Detunate? Ai postat vreo poza de acolo?

Serban spunea...

Sunt interesante. De fapt una, cealalta este impadurita complet, nu cred ca este accesibila. Si panorama de acolo este frumoasa. Am ceva cadre, nu le-am postat. Probabil o sa pun unul.

Trimiteți un comentariu