luni, 21 noiembrie 2011

Oslea Romaneasca (in black)

Varful Oslea Romaneasca la rasarit, vazut de pe Vf. Olanelor

8 comentarii:

Laurentiu spunea...

Dar ce lumina ai prins!!!!
Cand a fost asta?

Serban Simbotelecan spunea...

Da, intr-adevar :-)
Ieri dimineata s-a intamplat. Am scris un pic si despre ce "patanie" mai neplacuta am avut pe Facebook. M-am simtit rau toata ziua, foarte greu m-am montat sa trag cadrele la rasarit.

Petru Cristescu spunea...

Bravo Serban ! E o zona superba si putin umblata si cunoscuta. Am patit ceva asemanator si eu in urma cu vreo 10 ani cand treceam din Tarcu in Godeanu. Oslea Romaneasca e extrem de lunga. Am coborat-o pana in Cerna Sat. Pe unde a-ti urcat? Mai toate caile de acces sunt foarte lungi.

Serban Simbotelecan spunea...

Multumesc, Petru. Da, eu de ceva vreme tot "vanez" ocazii sa ajung prin Godeanu. Nu de alta, dar pentru orice tura acolo mi-ar necesara cel putin inca o zi pe langa weekend. Si cum majoritatea turelor sunt de weekend...
De data asta am urcat de la Lacul Poiana Ruscai, pe valea Hidegelului. Iar cum masina mea nu este de bagat pe drumul forestier, am bagat un mars de vreo 12km cred de unde am lasat masina. In total am facut 18km.
De la Cerna-Sat am reusit o singura data sa urc pana pe Oslea Romaneasca, intr-o zi. Si ca sa ajungi pe Godeanu iti trebuie o zi tare lunga :)
Acum as fi vrut sa mai cobor si spre Mlaci, dar timpul nu ne permitea.

Carmen Negoita spunea...

Vad ca ai facut un adevarat tur de forta. Dar pentru un asemenea rasarit s-a meritat din plin. :) Bravo!

Serban Simbotelecan spunea...

:-)
Nu i-as spune chiar tur de forta Carmen, doar ca in conditiile date, faptul ca m-am simtit rau Duminica, intoarcerea a fost chinuitoare...

Ishtar spunea...

Wow!Tare frumos!

Serban Simbotelecan spunea...

Multumesc, Ishtar!

Trimiteți un comentariu